You are currently viewing Zoek naar E-mail marketing
E-mail marketing

Zoek naar E-mail marketing

E-mail marketing is een van de meest verwaarloosde gebieden van elektronische marketing in de Arabische wereld, ook al is het het eerste middel dat wordt gebruikt voor marketing via websites. Het eerste e-mailbericht om een ​​product op de markt te brengen werd in 1978 in Amman verzonden, dat wil zeggen heel lang vóór de opkomst van zoekmachines en sociale-mediaplatforms. De dag dat het begon met Gary Thuerk

De marketingmanager bij Digital Equipmention stuurde in één keer een e-mail naar 400 mensen. We zullen het hieronder beoordelen op de Al-Homsi  bespreken we de definitie ervan en de meest prominente strategieën en platforms die daarin worden gebruikt.

Definitie van e-mailmarketing

Het is directe elektronische marketing die afhankelijk is van het verzenden van berichten die gericht zijn op het verhogen van het percentage verkopen of het percentage paginaweergaven, afhankelijk van de aard van de site die de marketingcampagne organiseert. Te veel e-mail marketing berichten of het op een ongepaste manier schrijven ervan leidt er vaak toe dat ze als spam worden gemarkeerd. Dit is de reden dat veel mensen e-mailmarketing met spam verwarren. Wat is het voordeel van e-mailmarketing?

Het belang van e-mail marketing:

Verschillende digitale marketing methoden worden beschouwd als een van de belangrijkste hulpmiddelen voor bedrijven en bedrijven om nieuwe klanten aan te trekken en in contact te blijven met bestaande klanten. Van deze effectieve methoden is e-mailmarketing een van de belangrijkste moderne marketingstrategieën, omdat het veel voordelen en belang heeft die we ons moeten realiseren.

Wat is het voordeel van e-mail marketing?

Directe toegang tot klanten

E-mail marketing campagnes bieden bedrijven en bedrijven een unieke kans om klanten rechtstreeks te bereiken. U kunt direct marketing berichten sturen naar klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Dit vergroot de kans om ze om te zetten in daadwerkelijke klanten.

Het op effectieve wijze leiden van presentaties en begeleiding

Via e-mailmarketing kunt u uw aanbiedingen en kortingen rechtstreeks naar klanten sturen. U kunt nieuwsbrieven of persoonlijke e-mails naar bestaande klanten sturen en hen op de hoogte stellen van de nieuwste aanbiedingen en promotiecampagnes die u aanbiedt. Dit geeft u meer controle over hoe u uw boodschap overbrengt en vergroot de kans om de aandacht van klanten te trekken.

Versterk de verbinding met klanten

Met zoveel digitale mediakanalen is het voor klanten moeilijk om in contact te blijven met merken. Een e-mailmarketingstrategie helpt bij het opbouwen van een hechte en langdurige relatie met klanten, omdat u waardevolle, onderhoudende inhoud kunt bieden en regelmatig nuttige informatie en updates over uw producten en diensten kunt verstrekken.

Verhoog het verkeer en de omzet

Door e-mailmarketing op de juiste manier in te zetten, kunt u het verkeer naar uw website vergroten en daarmee de kans op een verkoop vergroten. U kunt ook directe links naar uw producten en diensten in uw e-mails opnemen.

Analyseer de effectiviteit van campagnes

Via e-mail kunt u eenvoudig het succes van uw marketing campagnes meten. U kunt het openingspercentage van e-mails, het klikpercentage, het rentepercentage en de gegenereerde inkomsten volgen. Met deze informatie kunt u de effectiviteit van hun campagnes evalueren en de ideale doelgroep beter targeten.

Read more: search of email marketing

E-mail marketing strategieën:

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken als u via e-mail marketing aanbiedt.

E-mail marketing

Ten eerste: Wie is je doelgroep?

Doe goed onderzoek naar uw doelgroep en ontdek hun persoonlijkheid en aankoopkarakter bij het kiezen van producten en hoe uw producten waarde aan hun leven zullen toevoegen. Zorg ervoor dat u hun e-mailadressen verkrijgt, zodat u hen speciale mailings kunt sturen. Als u bijvoorbeeld kinderkleding aanbiedt, bestaat uw doelgroep uit moeders. Lees de Afzal-blog om te leren hoe u uw doelgroep kunt ontdekken. Elektronische marketingstrategieën.

Ten tweede: Wat is de juiste dag en tijd om berichten te publiceren:

Volgens een onderzoek van Omni Send, een platform dat campagnes helpt automatiseren, helpt het bij het automatiseren van multi-channel promotiecampagnes, wat betekent dat het niet alleen werkt aan het verzenden van e-mails, maar ook aan het verzenden van sms-berichten en sociale media-berichten.

Ten derde: Verdeel de klantenlijst in categorieën:

Het verdelen van de klantenlijst in categorieën, zoals de lijst met nieuwe klanten en de lijst met belangrijke klanten, en het creëren van aangepaste inhoud die elke categorie afzonderlijk target, heeft een grote invloed op de interactie van de klant met berichten.

Ten vierde: Sjablonen gebruiken voor e-mailcampagnes:

E-mail sjablonen zijn vooraf ontworpen sjablonen voor e-mailberichten die iedereen kan gebruiken. U kunt eenvoudig nieuwe berichten maken of berichten herschrijven. U kunt veel tools gebruiken die veel kant-en-klare sjablonen bieden, zoals Zoho, Mailchimp en andere sjablonen.

Email marketing software and platforms:

We hebben vijf platforms om uw online winkel te bouwen door Sultan. Het kiezen van het juiste platform om een ​​online winkel te creëren vertegenwoordigt een essentieel onderdeel van het succes van het e-commerce proces, omdat het platform in grote mate bijdraagt ​​aan het bieden van de succeselementen voor de winkel, waardoor uitbreiding en het eenvoudig automatiseren van repetitieve taken. Veel bedrijven kunnen concurreren om effectieve platforms te bouwen. Om de service te bieden om binnen enkele minuten snel een online winkel te bouwen, variëren deze platforms in de functies die ze bieden. In dit artikel zullen we het hebben over de vijf beste platforms waarop u kunt vertrouwen bij het bouwen van uw online winkel.

Shopify-platform

Shopify is het dominante platform in de handelswereld, en meer dan een miljoen dynamische, effectieve elektronische bronnen over de hele wereld zijn ervan afhankelijk. Shopify biedt verschillende tools op één platform waarmee verkopers in zeer korte tijd effectieve online winkels kunnen creëren met verschillende opties. Het platform heeft het grootste aandeel van het aantal elektronische winkels over de hele wereld. .

BigCommerce-platform

Het platform wil een nieuw tijdperk van veilige en gemakkelijk schaalbare e-commerce voor bedrijven en grote winkels inluiden en heeft ervoor gezorgd dat de omzet van Merchants in 120 verschillende landen de $17 miljard overschrijdt. Het platform biedt een breed en groot netwerk van partners die verschillende diensten leveren om winkeleigenaren te helpen hun doelen te bereiken, zoals ontwerp-, ontwikkelings- en marketingdiensten.

WooCommerce-platform

Volgens de website van het platform wordt dit platform beschouwd als het populairste platform op internet en vertrouwt meer dan 28% van de online winkels erop. Het is open source en volledig aanpasbaar, en het platform is voornamelijk gebouwd op WordPress.

Het platform biedt een ideale oplossing voor het voltooien van het verkoopproces via websites die afhankelijk zijn van WordPress, ‘s werelds beroemdste contentmanagementsysteem, en aangezien het platform open source is, dragen meer dan 350 ontwikkelaars over de hele wereld bij aan de ontwikkeling ervan.

Mand Platform

Basket is een elektronisch platform met een Arabische interface voor het creëren van elektronische winkels om producten op websites te verkopen, gebaseerd op een verscheidenheid aan effectieve tools en partners die zorgen voor verzending en levering. Basket stelt gebruikers in staat om binnen een paar minuten effectieve elektronische winkels te creëren en vergemakkelijkt het proces van het beheren van producten en inventaris, naast het ondersteunen van alle methoden. Betaling wordt volgens de Salla-website sinds de oprichting van het platform gebruikt om te kopen en verkopen met een waarde van meer dan 168 miljoen, en wordt momenteel gebruikt door meer dan 8.000 winkeleigenaren.

Z-platform

Dit bedrijf is opgericht in 2017. Dit bedrijf heeft als doel de retailsector op een gemakkelijke en professionele manier in staat te stellen de wereld van elektronische retail te betreden. Meer dan 1.200 retailers in 14 verschillende sectoren vertrouwen op het platform en werken samen met meer dan 16 partners om effectieve verzenddiensten van hoge kwaliteit te bieden. Z Company maakt retailers mogelijk. Van het creëren van online winkels in een paar minuten tot een eenvoudig te gebruiken controlepaneel en meerdere opties die geschikt zijn voor verschillende sectoren.

Nadelen van e-mailmarketing:

E-marketing heeft, net als veel andere tools die afhankelijk zijn van moderne technologie, een breed scala aan voor- en nadelen, en het doel hier is om te winnen met wat het biedt en die nadelen te vermijden. Er zijn enkele nadelen waarmee klanten te maken kunnen krijgen bij het gebruik van digitale marketing, waaronder:

Ten eerste: afhankelijkheid van technologie:

E-marketing is volledig afhankelijk van technologie en internet, wat een van de negatieve kanten van e-marketing is, omdat bij een internetstoring uw hele bedrijf aan gevaar kan worden blootgesteld.

Ten tweede: hevige concurrentie:

Wanneer u een nieuw product online lanceert, krijgt u te maken met hevige mondiale concurrentie vanwege het grote aantal vergelijkbare producten dat vanuit verschillende delen van de wereld toegankelijk is.

Ten derde: privacy- en beveiligingskwesties:

Elektronische marketing maakt uw gegevens voor iedereen beschikbaar, wat grote privacy- en veiligheidsproblemen veroorzaakt. U moet dus zeer voorzichtig zijn met wat er op websites wordt gepubliceerd.

Ten vierde: Hoge onderhoudskosten:

De technologie evolueert dramatisch en snel, wat leidt tot een dringende noodzaak om ontwikkelingen op websites door te voeren, waarvoor soms grote sommen geld nodig zijn.

FAQ:

Wat is e-mailmarketing?

Deze strategieën en technieken die internet gebruiken om doelgroepen te bereiken, staan ​​bekend als e-marketing, die tot doel heeft miljoenen internetgebruikers aan te trekken, hetzij via mobiele telefoons, computers, laptops of tablets.

Hoe beginnen met email marketing?

We hebben verschillende stappen voor het succes van het e-mailmarketingproces.

Ten eerste: het kennen van de doelgroep

Ten tweede: de tekst van de reclameboodschap zo formuleren dat deze informatie bevat die niet noodzakelijk is, maar informatie die tegelijkertijd aantrekkelijk en kort is.

Ten derde: het juiste tijdstip voor de reclameboodschap kiezen, zoals het verzenden van de boodschap tijdens promotiecampagnes, seizoensuitverkoop of het aankondigen van nieuwe en verbeterde producten en diensten.

Voorbeelden van e-mail marketing platforms?

  • Het Mailchimp-platform bevat de belangrijkste functies van Mailchimp.
  • Constant platform.
  • Convert kIt-platform
  • GetResponse-platform.
  • Activ Campaing-platform.
  • Aweber-platform.
  • Mailerite-platform.
  • Omnisend-platform.

Conclusie:

Veel verkopers zullen nalaten e-mail marketing te gebruiken als een manier om de omzet te verhogen. De laatste tijd heeft e-mail zich ontwikkeld van slechts een communicatiemiddel tot een

Leave a Reply